Termeni și condiții – Aspecte financiare

Stimați clienți,

Ședințele de psihoterapie sau coaching pot fi achitate în lei în contul IBAN RO24BTRLRONCRT00W6364803 sau în euro în contul RO75BTRL03604201J72616XX, deschis pe numele Szenasi Iosif Cabinet Individual de Psihologie, sau aici, cu cardul, prin intermediul MyPos, procesatorul nostru de plăți.

Ședințele trebuiesc achitate imediat după stabilirea programării, astfel încât în ziua programării suma achitată să se regăsească în contul cabinetului.

Anularea sau reprogramarea ședințelor

Deoarece fiecare programare este făcută în mod exclusiv pentru dumneavoastră, iar în cazul în care nu vă prezentați la o anumită programare nu poate beneficia un alt client de serviciile pe care le ofer, anularea sau reprogramarea ședințelor poate fi făcută cu cel puțin 48 de ore înainte de programarea efectivă, în caz contrar, ședința va trebui achitată chiar dacă ea nu va avea loc.

Rambursarea contravalorii ședinței

Dacă aveți o programare achitată însă doriți să o anulați sau reprogramați, în cazul în care faceți această solicitare cu mai mult de 48 de ore înainte de ora programării, sunteți eligibil pentru rambursarea costului ședinței. Suma achitată vă va fi restituită în cont, în termen de maxim 14 zile lucrătoare sau poate fi reportată pentru următoarea programare.

În cazul în care anularea se face cu mai puțin de 48 de ore înaintea ședinței, din păcate costul acesteia nu poate fi rambursat.

Solicitarea de anulare poate fi trimisă prin SMS, la numărul +40722.43.83.83, sau prin e-mail, pe adresa contact@iosifszenasi.com.

Pentru orice fel de nelămuriri sau probleme legate de plata online, vă invit să mă contactați prin oricare dintre metodele de contact afișate pe site.

Vă aștept cu drag să lucrăm împreună.

PsyTherapy